El Mag Lari, T de Teatre i Adrià Puntí protagonitzaran la nova programació del Teatre de Roses amb 20 espectacles

2013-01-14 12:00

Les representacions d’Aventura! de T de Teatre i de l’espectacle Somriures i Màgia del Mag Lari, centren el nou programa hivern-primavera 2013 del Teatre Municipal de Roses. També es continua apostant per nous formats pensant en tots els públics i en aquesta temporada s'hi incorpora el gènere de la sarsuela. Amb més de 20 espectacles, la nova programació presenta un clar predomini de les propostes dirigides al públic familiar, alhora que es mantenen els ja consolidats concerts de Viumúsika, la música clàssica i el teatre infantil d’Optimist.

Les propostes teatrals de la temporada són Una Comèdia Dalírant (23 de febrer), l’exitosa Aventura! de T de Teatre (24 de març), l’obra de teatre musical Muret 1213-Càtars (31 de març), l’espectacle de màgia Somriures i Màgia de Mag Lari (14 d’abril), la proposta del Grup de Teatre de Roses Coses que dèiem avui (dies 26,27 i 28 d’abril), CLINC! de la Cia Pep Bou (4 de maig) i Tu digues que l’estimes (19 de maig).

Pel que fa a la música l’Àrea de Cultura continua donant suport a la programació de Viumúsika i inclou a la nova temporada un total de 4 concerts: Aurània (que oferirà el seu concert de comiat per dissolució de la formació de Roses el proper 1 de febrer), Adrià Puntí (1 de març), Ivan Kovacevic-5Spots (5 d’abril) i Daniel Higiènico (3 de maig).

La temporada començarà el diumenge 20 de gener (18:00) amb Cançó d'amor i de guerra i Àries, duets i cors de sarsuela, amb els solistes i cor dels Amics de l'Òpera de Girona. 

programa teatre Roses 2013.pdf (1,6 MB)