El llibre institucional Figueres en primera persona distingit als Premios Visual 2009

2010-03-18 14:24

El nou llibre institucional de la capital de l’Alt Empordà Figueres en primera persona, publicat fa menys d’un any, ha estat distingit pels Premios Visual 2009. Organitzats des de la prestigiosa revista Visual, el llibre figuerenc ha estat distingit amb un diploma a la categoria de Llibre institucional/promocional/de empresa. A més, també ha estat finalista en la categoria de fotografia.

El llibre, realitzat per encàrrec directe de l’alcalde Santi Vila, és el resultat de dos anys de treball dels dissenyadors Manel Gràvalos, Rosa Llop i del fotògraf Josep Algans. L’objectiu era mostrar la realitat d’una ciutat que, perquè ens la sabem de memòria, no mirem amb prou atenció, i tornar a enamorar-nos de l’escenari on transcorre la nostra vida quotidiana.

Més premiats figuerencs

Els Premios Visual 2009 han tingut més accent figuerenc. Precisament el dissenyador Àlex Gifreu, amb un treball sobre TMB, ha obtingut el primer premi en la categoria de llibre institucional. Guardons que confirmen l’execel·lent nivell del disseny, creativitat i talent a la nostra ciutat. En altres edicions també s’ha premiat els treball de dissenyadors o empreses figuerenques com per exemple Carolina Trèbol, Jesús Novillo, Jordi Mitjà, l’editorial Cru o l’editorial Crani.