El jutjat de Figueres obre diligències pels focs de la comarca

2012-07-24 11:00

El jutjat número 6 de Figueres ha decidit obrir diligències en relació als incendis de la Jonquera i de Portbou que han afectat una zona d'unes 13.000 hectàrees. Les dues investigacions també inclouen la mort de dues persones a Portbou on van perdre un pare i la seva filla quan fugien del foc per un penya-segat i la mort per cremades d'un home a Agullana.   

En les seves constants compareixences el conseller Felip Puig ha informat que hi ha indicis que els inicis dels focs puguin haver estat causats pel llençament de burilles.

D'altra banda aquest dimarts 6 de les 8 persones ingressades en relació amb els incendis de l’Alt Empordà continuen als hospitals. A la Unitat de Cremats del l’Hospital de la Vall d’Hebron encara s'hi troben 2 homes, de 36 i 56 anys en estat greu, un home de 70 anys  que es troba en estat críic i una dona de 45 anys en estat greu. A l’Hospital Trueta van ingressar 4 pacients, 2 dels quals encara es troben a la UCI. Es tracta d’una dona 42 anys i un nen de 9 anys. Les altres 2 pacients, una dona de 85 anys i una jove de 18 anys, ja han estat donades d’alta.