El Houston Ballet i el tenor Jonas Kaufmann actuaran en la propera edició del festival de Peralada

2019-12-10 11:00

El Houston Ballet inaugurarà el Festival Castell de Peralada 2020 amb doble actuació els dies 2 i 3 de juliol; i el tenor alemany Jonas Kaufmann hi actuarà la nit del 9 d’agost al costat de la soprano Maria Agresta amb un programa Puccini. 

La companyia nord-americana Houston Ballet, actualment la cinquena companyia de ballet més gran dels Estats Units, recalarà al Festival Castell de Peralada en el marc de la gira europea del seu 50è aniversari. Sota la direcció artística del prestigiós coreògraf Stanton Welch oferirà dos espectacles diferents els dies 2 i 3 de juliol.

El Houston Ballet i el concert a càrrec de Jonas kaufmann se sumen a la llista d’artistes confirmats pel Festival Castell de Peralada 2020, formada fins la data pel tenor Brian Jagde, el 6 d’agost; William Christie i Les Arts Florissants, el 8 d’agost; i la nova producció operística del festival Aida, de Verdi, amb direcció escènica de Paco Azorín i les veus de Sondra Radvanovsky, Piotr Beczala, Anita Rachvelishvili i Carlos Álvarez, els dies 5 i 7 d’agost.