El Grup Iris anuncia que la Cursa de la Dona de Figueres es farà de manera virtual el 8 de novembre

2020-08-04 20:00

El Grup Iris ha fet públic un comunicat on explica com serà la Cursa de la Dona de Figueres 2020 marcada per la Covid-19. Aquest és el seu missatge o demanen que tothom compri la samarreta i ompli les xarxes d'imatges.

Després dels esdeveniments dels últims mesos en relació a la pandèmia de la Covid-19, us informem que la 5a Cursa de la Dona es durà a terme el diumenge
dia 8 de novembre a partir de les 10h del matí, de manera ben diferent a com la teníem entesa fins ara, però amb les mateixes ganes de fer quelcom que ens doni visibilitat, tant a la nostra estimada cursa, com a la ciutat i esperem i desitgem sentir-nos ajudades per la població en general. 

La cursa d'enguany no serà amb el format de sempre, aquest any serà una cursa especial, doncs si bé cada any ha estat una cursa solidària de tothom cap a Grup Iris, aquest any hi volem afegir la solidaritat de Grup Iris cap a tots els patrocinadors, col.laboradors i voluntaris que ens han ajudat sempre. 

Per això, farem una Covid-samarreta, una samarreta ben especial, commemorativa de la 5a Cursa de la Dona, que portarà com a ítem més important el reconeixement i agraïment a tots els que ens heu fet costat durant aquests anys i on hi publicitarem tots i cadascun dels patrocinadors i col.laboradors de la
Cursa de l’any passat i que vendrem igual que els altres anys i que serà, com sempre, el motor per a la nostra subsistència durant l'any. 

Som plenament conscients i responsables amb el fet de que no podem incentivar ni motivar trobades en grup, sigui quin sigui el número, doncs no podem permetre que 5000-6000 persones, donades les circumstàncies, s'exposin a una infecció, per tant, ho farem en un format “virtual” per a fer "la Cursa des de casa", que consistirà en: simplement posar-se la samarreta simbòlicament, o fent algun tipus d'exercici des de casa, o utilitzant-la si normalment es té costum de fer exercici a l'exterior o bé ballant a les sessions on line de ball programades amb “Dance Me” i de zumba amb “Natàlia i Iolanda Zumba”, que ja podem confirmar seran, entre d’altres, algunes de les activitats previstes durant el dia 8, amb el benentès i desig de que la prudència i la responsabilitat dels participants davant la normativa sanitària, prevaldrà per sobre de tot. 

Per això, el dia 8 de novembre, a partir de les 10h, ens encantarà que ensenyeu a les xarxes la Covid-samarreta de la 5a Cursa de la Dona de Figueres, etiquetant-nos a les vostres fotos a @grupiris i a @cursadonafigueres i utilitzant el hastag #5cursadonafigueres2020 , perquè amb el sol gest solidari d’adquirir-la, ja formareu part d’aquest motor que ens empeny a seguir treballant amb força cada any per ajudar a qui pateix aquesta enfermetat. La Covid ho para tot, però el càncer de mama segueix. 

Volem recordar-vos que la nostra entitat es nodreix bàsicament i majoritària pels ingressos de la cursa de cada any. És amb aquests diners que podem fer tantes i tantes activitats destinades íntegrament a millorar la qualitat de vida de les persones afectades de càncer de mama i que també invertim en promoure la prevenció en tota la població en general. Aquest any, doncs, més que mai, US NECESSITEM!

Desitgem que aquest nou format us resulti tan engrescador com a nosaltres i us agraïm novament i de tot cor la vostra ajuda. Més endavant anunciarem les dates, horaris i organització segons la nova normalitat, de la venda de la Covid-samarreta de la 5a Cursa de la Dona de Figueres.