El Grup 69 exposa a l'Espai Pujolboira d'Albons

2023-06-27 13:00

L'Espai d'Art Pujolboira reuneix al Grup 69 per una exposició. La inauguració tindrà lloc el dia 1 de juliol de 2023 a les 7 de la tarda.

Els pintors Ricard Anson, Daniel Lleixà, Josep Ministral, Ramon Pujolboira i Lluís Roura, tots ells pintors reconeguts internacionalment, varen formar el Grup 69, amb el que varen fer diverses activitats amb molt ressò, entre les que destaquem, l’any 1984, el mural pintat sobre una bastida a la plaça de la Palmera de Figueres en homenatge a Dalí i que ara es pot veure en ceràmica a la plaça Vila d’Ordis, de Figueres, o la performance feta a Empúries reivindicant els Jocs Olímpics per a Barcelona.

El Grup 69 ja porta uns anys sense fer activitats com a grup i en Pujolboira ens va deixar el 2019. Ara, els seus companys exposaran amb el pintor d’Albons, a l’Espai d’Art Pujolboira, on podrem contemplar obres d’aquest cinc artistes empordanesos, una altra vegada junts simbòlicament, que ens mostren cinc maneres diferents de veure l’Empordà. És una ocasió única ja que feia molts anys que no veiem la seva obra junta i en poden passar molts per a tornar-hi.