El Gran Jonquera reobre dilluns amb decoració nadalenca i tres exposicions de pessebres i diorames

2020-12-12 10:30

La reobertura del centre comercial el proper dilluns 14 de desembre coincidirà amb la inauguració de la decoració de Nadal del Gran Jonquera Outlet & Shopping. Enguany comptem amb la col·laboració d’associacions de pessebristes de la província de Girona per recuperar les tradicions més populars de casa nostra. Les tres exposicions es podran visitar fins el 10 de gener de 2021.

En concret, al centre comercial es podran visitar tres exposicions de pessebres i diorames. Una d’elles, de 24m2 de superfície i ubicada a la plaça central, és un pessebre popular de gran format de l’Agrupació de Pessebristes d’Olot i la Garrotxa i compta amb dos muntatges: el naixement i la zona pastoril, per un costat; i un ambient ciutadà, per l’altre. En total, hi ha 46 figures del fons patrimonial de l’agrupació i també de l’Escola d’Arts i Oficis del Pessebrisme de la capital garrotxina.

També comptem amb una mostra de 12 diorames de l’Associació de Pessebristes de Banyoles. Les 12 escenes s’han elaborat aquest 2020 per a ser exhibides en exclusiva al centre comercial. La mostra ocupa una superfície de 21,6m2 i als diorames s’hi recreen tan moments bíblics com altres escenes de caràcter popular.

Pels més menuts de la casa i per aquells fans dels clics, a la plaça central de Gran Jonquera Outlet & Shopping també hi ha un pessebre de 4m2 pensat per a ells. Amb prop de 400 figures de Playmobil®*, es proposa una activitat en família: trobar el caganer amagat i entrar al sorteig d’una targeta regal de 100€ per fer les seves compres al centre comercial. Aquelles persones que hi vulguin participar, hauran d’emplenar una butlleta al Punt d’Informació i el guanyador/a del sorteig s’anunciarà l’11 de gener de 2021.

El dilluns 14 de desembre els centres comercials podran reobrir les seves portes després d’haver aturat la seva activitat el passat 30 d’octubre com a conseqüència de les restriccions aplicades pel Govern de la Generalitat de Catalunya per a la contenció de la propagació de la COVID-19. A Gran Jonquera Outlet & Shopping apliquem totes les mesures de seguretat i higiene per garantir un entorn segur pels nostres treballadors, col·laboradors i clients. Entre d’altres mesures, es fa una renovació constant de l’aire del centre; es realitza una neteja exhaustiva de tots els espais amb productes específics; hi ha controls als accessos per garantir l’ús obligatori de la mascareta; tenim un control en temps real de l’aforament; i hi ha dispensadors de gel hidroalcohòlic repartits per totes les galeries.