El Gran Jonquera Outlet & Shopping ha rebut 540.000 visitants en el primer mes de funcionament

2013-06-21 09:45

El centre comercial Gran Jonquera Outlet & Shopping que va obrir les seves portes el 16 de maig de 2013 ha rebut 540.000 clients en el seu primer mes de servei. Els caps de setmana i els dies festius és quan s’incrementa més l’afluència de públics francès i català, bàsicament de la província de Girona. Pel que fa a la resta de dies de la setmana, cal destacar que el dia de menor afluència de visitants és el dilluns, sempre i quan no sigui un dia festiu a França que provoca que el nombre de públic del centre comercial arribi a duplicar-se o a triplicar-se, en alguns casos.

L’equip directiu de Gran Jonquera Outlet & Shopping valora aquest mes com un èxit, i els operadors constaten que han complert i han superat les seves expectatives. Molt d’ells exposen que no esperaven tanta afluència de gent i que han hagut d’incrementar els recursos humans per cobrir les necessitats dels clients.

Respecte a la tipologia de públic oscil·la entre el 65% de clients francesos i el 35% de clients catalans, majoritàriament de la província de Girona, repartits de forma que durant la setmana el client majoritari és francès i el cap de setmana es divideix entre francesos i catalans. Una dada molt rellevant per al centre comercial i per a La Jonquera, tenint en compte que fins abans de l’obertura, el 95% de la clientela del municipi eren francesos. Per tan, és una mostra del canvi de tendència en el tipus de públic dels negocis de La Jonquera.

Comercialment Gran Jonquera Outlet & Shopping ha tingut molt bona acollida, actualment s’estan duen a terme visites comercials diàries i s’espera que abans que acabi la tardor, el centre comercial estigui complet amb una important varietat de marques conegudes arreu de Catalunya i França.

Així mateix el tràfic de vehicles ha superat les expectatives i ja s’està ampliant la zona d’aparcament per a una capacitat de 750 vehicles més, tenint en compte que actualment n’hi caben 2.000.

Gran Jonquera Outlet & Shopping és un centre comercial de 12.000 metres quadrats. Disposa de botigues de roba per a home, dona i nens; roba interior i d’esport; roba per a la llar, una perfumeria, sabateries, una òptica, un supermercat, joieries i rellotgeries, una fleca, una pastisseria, una botiga de joguines, una botiga especialitzada d’animals domèstics, i una parafarmàcia.

També hi ha un Espai Cultural, Gastronòmic i d’Oci, amb una àmplia oferta de productes típics de les comarques gironines i d’arreu de Catalunya. En aquest mateix local s’hi troba un espai audiovisual, on es projecta una pel·lícula que relata la història de la influència de França a Catalunya i a La Jonquera. Gran Jonquera Outlet & Shopping disposa d’un espai infantil amb vigilància i entreteniments per a nens a partir d’un any (2 hores gratuïtes).