El govern de Figueres reformula el projecte del tercer pavelló d'esports

2021-03-10 19:00

Ahir al vespre, l’Ajuntament de Figueres es va reunir amb representants de les entitats esportives de la ciutat per explicar el plantejament del nou pavelló esportiu de la ciutat.

La intenció és posar fil a l’agulla per desencallar el projecte del nou equipament esportiu de Figueres que ha de donar resposta a les necessitats dels clubs. Tal i com estava plantejat inicialment per l’anterior govern de la ciutat, el cost de l’equipament era excessiu i ascendia a gairebé 10 milions d’euros, la qual cosa va suposar que el concurs quedés desert.

Ara la intenció és reduir el cost previst inicialment a menys de la meitat, ja que en el context actual, no es pot assumir un projecte d’aquesta envergadura. El nou projecte que s’ha presentat a les entitats és el d’un pavelló per entrenaments, amb tres pistes i sis vestuaris, amb l’objectiu de complementar els equipaments esportius actuals de la ciutat. El nou projecte dona una resposta real i adaptada a les necessitats d’entrenament dels clubs esportius.

El nou pavelló es construirà a la part sud de la ciutat, darrere l’Hotel Ronda, una zona mancada actualment d’equipaments esportius. La previsió és que s’enllesteixi els propers dos anys.