El Front Unió denuncia les agressions que van patir a Cerdanyola

2013-11-25 10:00

El passat dimecres 20 de novembre la U.E. Figueres va assolir a la Bòbila de Cerdanyola del Vallès el passi als quarts de final de la Copa Catalunya després d’un vibrant i disputat partit que es va resoldre a la tanda de penals. 

El Front Unió, no va fallar a la cita històrica, i set membres de la penya van desplaçar-se a Cerdanyola i van animar incansablement l’equip durant tot el partit. L’actitud del Front Unió ,que es va ubicar a la mateixa zona que la resta de seguidors unionistes, va ser d’esportivitat i de respecte, valors imperants a la penya des de la seva fundació. 

Un cop finalitzat el partit, i just després que els jugadors es retiressin als vestidors; l’afició jove local es va desplaçar en actitud violenta i en massa cap als seguidors del Front Unió que estaven acabant de recollir el material d’animació. Immediatament empentes, escopinyades, cops de puny, patades…en resum una autèntica “ratonera” que va acabar amb cinc dels seguidors ferits un d’ells de diversa consideració, davant l’estupefacció de la resta d’aficionats. 

Arran dels fets la penya Front Unió denuncia l’actitud de la penya Green Boys City que amb més d’una cinquantena d’integrants es va dirigir de manera violenta cap a la zona on hi havia els seguidors unionistes, i va començar a propinar de forma gratuïta agressions a cinc dels membres del Front Unió (dos van poder escapar amb la resta de l’afició visitant). També la poca previsió per part dels responsables del Cerdanyola Futbol Club, que veient la tensió i l’agressivitat dels components del Green Boys City durant la tanda de penals, van obrir les tanques un cop finalitzat el partit que van permetre que els joves violents propiciessin el “linxament” als 5 membres del Front Unió.

Per això el Front Unió demana al Cerdanyola Futbol Club que prengui mesures amb la penya Green Boys City per evitar que tals aldarulls no tornin a succeir al seu estadi, revisi els protocols de seguretat i es faci càrrec del parte de lesions que va originar l’agressió i a la Federació Catalana de Futbol que no faci la vista grossa davant dels fets ocorreguts el passat dimecres per tal de garantir l’esportivitat en els camps catalans i per evitar el deteriorament de la Copa Catalunya.

Per acabar, el Front Unió vol deixar pal·lès que "malgrat les agressions seguirem animant incondicionalment a la Unió cada diumenge al gol Nord de Vilatenim amb els valors i pensament que des dels nostres orígens ens caracteritzen".