El Fòrum Carlemany premia el productor teatral Salvador Sunyer i la Black Music Big Band per la seva contribució cultural i social

2024-07-05 12:00

El Fòrum Carlemany va celebrar ahir dijous la Nit Fòrum a l’Hotel TorreMirona Golf & Spa de Navata. La gala, organitzada per aquesta associació sense ànim de lucre formada per un centenar d’empreses gironines, va comptar amb l’assistència de prop de 270 persones entre convidats, autoritats, patrocinadors i associats. Els actors Fel Faixedas i Carles Xuriguera van ser els presentadors de l’esdeveniment, que va permetre valorar positivament els resultats del primer any d’aplicació del Pla Estratègic del Fòrum, un document que proposa el full de ruta a seguir per part de l’organització amb una visió a curt, mitjà i llarg termini. 

Durant la gala, els organitzadors van fer-se ressò de l’increment dels membres que formen part del Fòrum fins arribar a la xifra rècord de 590 directius i directives i la seva conseqüent participació a les sessions de benchmarking, una tècnica basada en compartir experiències a través de trobades, debats i reunions de diversos grups de treball. També es van entregar els guardons Soci d’Honor i Falcó Carlemany, distincions que serveixen per reconèixer la tasca d’una persona física o d’una entitat. Els premiats d’aquesta edició van ser el gestor i productor teatral Salvador Sunyer, director del festival Temporada Alta, i la Black Music Big Band, la primera banda formativa centrada en els estils del soul i el funk.