El flamenc de Tiznao i el pop d'Illa Carolina al Sindicat de Garriguella

2012-03-13 18:30

El Sindicat de Garriguella viurà aquest cap de setmana dos concerts i la inauguració d'una nova exposició. La nit del divendres es crearà una atmosfera molt especial i plena de sensacions. A partir de les vuit del vespre les parets de la sala es cobriran de flors, les protagonistes de la nova exposició fotogràfica que presenta l’Iraida Sais.  Aquesta historiadora de l’art i fotògrafa d’Empuriabrava ve a presentar un recull d'imatges representatives de cada gènere fotogràfic (retrat, nu, paisatge, natura morta, fotografia de viatges, autoretrat, bodegó....) on el fil conductor són les flors.

A les onze de la nit pujarà a l’escenari el grup nascut a les platges de Cabo de Gata, Tiznao. Amb un repertori molt variat que es mou entre el més genuí cant andalús i la part més moderna del flamenc, aquest grup revelació s’està fent un lloc important entre el denominat flamenc fusió. Com ja estan demostrant en els seus directes per tot l’estat, Esequiel Pasamontes “Zarrita” al cant i Samuel a la guitarra i als cors, aconsegueixen desprendre un sentiment de frescor i regust del sud tant autèntic, que transporta el públic a l’Andalusia més profunda des del primer acord. Després del concert, hi haurà una de les sessions de club més animades amb Dj Pijama. A partir de les deu de la nit, l’entrada costarà tres euros.

Completament diferent és la proposta musical del dissabte. Es diuen Illa Carolina i compten amb una destacada trajectòria a dalt dels escenaris, entre ells, el de l’última edició del PopArb. Avalats pel polifacètic Miqui Puig, ara estan a punt de treure el seu primer disc. L’Aleix, la Carol, en Dani, en Santi i en Marc són els components d’una banda que neix per fer feliç a la gent, per espantar els mals dels que són a baix i a dalt de l’escenari, i ho fan amb històries quotidianes i a ritme d’un pop - rock clàssic molt ben trobat, que en conjunt desemboca a un seguit de boniques melodies amb les quals el públic s’identifica de seguida. Finalment, completarà la nit un dels dj’s de la casa, Dj Sanvi amb els temes més ballables de la música alternativa. L’entrada serà gratuïta.

Illa Carolina