El FITAG també arriba a Roses aquest divendres

2011-08-24 12:00

Aquest divendres 26 d’agost Roses acull la representació de l’obra El Caballero Extravagante, de la companyia de Gran Canaria, Grupo Teatro Sin Horarios. Aquesta obra està inclosa en les propostes del Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona, Fitag, que també arriba a altres poblacions com és el cas de Roses.

El grup Sin Horario es va formar a la tardor de 1994, a Itàlia, i va actuar per primera vegada al Teatro d’Oggi, amb aquesta mateixa obra, El caballero extravagante, de Michelle de Ghelderode, dirigida per Celia Modica. Fa dos anys es va traslladar a Espanya, a les Illes Canàries, on va crear l’actual Grupo de Teatro Sin Horario. Es va estrenar amb El caballero extravagante el febrer de 2011, i ha estat finalista del concurs FaceFestival, organitzat per Las Palmas de Gran Canaria, per a la candidatura com a Capital Europea de la Cultura 2016.

Un dels objectius culturals de Roses és el foment del teatre i les arts escèniques, tant en formació com en programació. Per aquesta raó, la vila aprofita les accions, com és aquest cas el Fitag, per portar obres de teatre que siguin interessants per Roses. Segons el regidor de cultura Marc Danés, “Roses vol donar a conèixer el bon teatre amateur que es fa no només al municipi i a Catalunya, sinó també a la resta del món.” El  Caballero Extravagante es podrà veure al Teatre Municipal de Roses, aquest divendres 26 d’agost a les 22 hores. L’entrada a aquest espectacle és gratuita.