El FITAG programa actuacions a Llançà i Sant Pere Pescador

2022-08-09 16:00

Avui s’ha presentat la vint-i-dosena edició del Festival Internacional del Teatre Amateur de Girona (FITAG). Durant cinc dies, del 23 al 27 d’agost, la ciutat de Girona serà de nou el referent del teatre amateur juntament amb sis municipis més de les comarques gironines. 

El dimecres 24 d'agost es podrà veure "Visitando al señor Green" al Centre Cívic de Sant Pere Pescador amb la companyia mexicana Centro Cultural Jalil Jibrán. Serà a les 21:00 hores i l'entrada és gratuïta. Reserva d’invitacions a www.visitsantpere.com

El dijous 25, a la Casa de Cultura de Llançà, Theatre Splash d'Ucraïna presentarà "The Stolen Happiness". A les 20:00 hores i amb entrada gratuïta. Cal reservar les invitacions a la Casa de Cultura.

D'altra banda, la companyia figuerenca Tequatre forma part de la programació amb "Victòria". Es podrà veure a La Planeta de Girona el dimecres 24 a les 18:00 hores.

El lema del Festival d’aquest any és «El teatre de la gent» perquè el teatre – sigui independent o professional – té el centre de la proposta creativa, en les persones. Els gestos, les mirades, el text, l’autenticitat, el fet de saber arribar a la gent, són la base de l’èxit de les propostes que s’ofereixen a l’audiència. 

Theatre Splash