El figuerenc Pere Padrosa és nomenat Director general de Transports de la Generalitat

2013-01-08 18:00

El Govern de la Generalitat ha nomenat avui dimarts el figuerenc Pere Padrosa Pierre Director general de Transports i Mobilitat del Departament de Territori i
Sostenibilitat. Padrosa és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona. Màster PADE (Programa d’Alta Direcció d’Empreses) per IESE. Des de l’any 1989 ha ocupat diversos càrrecs executius al Grup Padrosa, grup d’empreses dedicat al transport internacional per carretera, les grues de gran tonatge i els serveis logístics, del qual ha estat president des de 2005 fins ara. 

També ha estat president d’ASTIC (Associació d’Empreses del Transport Internacional per Carretera) des de 2002 i vicepresident d’IRU (International Road Union), des de 2003. Així mateix, ha estat membre de la Junta directiva de la CEOE entre 2008 i 2010 i president de la Federació de Transport i Logística i de la Confederació de Transport per Carretera fins al 2012, entre altres.

Padrosa relleva a Ricard Font i Hereu que també avui ha estat nomenat Secretari de Territori i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat.