El figuerenc Josep Puigbert s'incorpora com a director de la Casa de la Generalitat a Perpinyà

2014-11-03 17:00

El delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús, ha presidit avui, 3 de novembre, l’acte de presentació de Josep Puigbert com a nou director de la Casa de Perpinyà.

El delegat ha destacat la voluntat del Govern que el nou director impulsi la col·laboració transfronterera afrontant els reptes que l’actual situació econòmica i política ens demana a tots. Casadesús ha destacat també que la seva experiència, com a periodista i des de les responsabilitats que ha desenvolupat en diferents institucions gironines, podrà aportar  beneficis  als objectius de la Casa de Perpinyà.

El delegat del Govern ha remarcat la voluntat de renovació dels acords establerts tant amb el Consell General del Pirineus Orientals com amb el Consell Regional Llenguadoc Rosselló. Alhora ha obert aquest desig de col·laboració a la resta d’institucions de Catalunya Nord.

Al seu torn, el nou director de la Casa de la Generalitat a Perpinyà, Josep Puigbert, ha refermat el compromís amb la responsabilitat que li ha estat encomanada i ha expressat la seva voluntat de treball i de dedicació i el seu desig de treballar per potenciar les relacions institucionals i la cooperació transfronterera.