El Festival Portalblau inaugura el 17 de juliol la seva 14a edició amb un homenatge al poeta Joan Margarit

2021-07-15 13:00

Aquest dissabte 17 de juliol, a les 19:30 hores, el Festival Portalblau de l'Escala inaugura la seva 14a edició, a l'Alfolí de la Sal, amb un homenatge al poeta Joan Margarit de la mà de Carles Duarte i Maria Rubert de Ventós amb les entrades exhaurides.

Fins al 15 d'agost, Portalblau acollirà prop d'una vintena d'activitats entorn de la dansa, la poesia, la música i la literatura. Moltes de les actuacions són encàrrecs del festival per a localitzacions específiques com ara el Cementiri Mariner o el Jardí Clos del Pastor, que s’incorporen com a nous escenaris.
Els noms que completen la programació són: Maria Arnal i Marcel Bagés, Andrea Motis i Randy Greer, Judit Neddermann (exhaurit), Suu (exhaurit), Manu Guix (exhaurit), Alba Carmona, Dafné Kritharas, Manel (exhaurit), Miki Nuñez, Mireia Calafell amb Björt Runars (darreres entrades), Manuel Forcano amb Mahi Binebine (exhaurit), El Pot Petit (exhaurit), Cia de Dansa El Paller (exhaurit), Faula d’Orfeu, Cossoc  i Cor de Teatre (exhaurit).