El Festival Ítaca s'estrena a l'Escala aquest dissabte 20 d'abril

2019-04-17 17:30

La setena edició del Festival Ítaca, Cultura i Acció es posa en marxa aquest dissabte 20 d'abril amb una nit de concerts a l’Escala que inclou les actuacions de Zoo, Lágrimas de Sangre i Suu i una sessió Flaixbac amb Carles Pérez. Els concerts, que s’iniciaran a les nou del vespre i s’allargaran fins a les quatre de la matinada, tindran lloc a la zona de barraques del municipi, situada a l'aparcament de l'Avinguda Francesc Macià. L’àrea de concerts inclourà una zona de food trucks. El bon ritme de venda d’entrades fa preveure un ple total en el primer concert d’aquesta setena edició del festival.

La banda valenciana Zoo, un dels caps de cartell, oferirà un dels darrers concerts programats a les comarques gironines en el seu fi de gira, després d’haver anunciat que durant el 2020 no pujaran als escenaris. Lágrimas de Sangre (LDS)presentarà el seu nou àlbum publicat aquest mes de febrer. Suu, una de les promeses catalanes més seguides i escoltades de l’actualitat, completa el cartell de la primera nit de concerts del festival.

Gràcies a l’acord entre la productora gironina Link Produccions i l’Ajuntament de l’Escala, Ítaca desembarca per primer cop en un municipi de l’Alt Empordà. El festival, fins ara, s’havia celebrat sempre a localitats del Baix Empordà. Amb aquest nou escenari, el festival inicia una línia estratègica per ampliar el seu radi d’acció a tot l’Empordà.