El Festival del Circ supera les 4.600 entrades venudes i programa dues funcions més

2012-01-26 11:30

El Festival Internacional del  Circ Castell de Figueres ja ha venut més de 4.600 entrades anticipades en només un mes. Vist  el bon ritme de vendes, l’organització del certamen, que se celebrarà de l’1  al 4 de març, ha decidit afegir 2 noves funcions, el dissabte 3 i el diumenge 4 de març a les 12 del migdia.

Des que el passat 27 de desembre es posessin a la venda les 11.450  entrades de la primera edició del Festival Internacional del Circ Castell de  Figueres ja són 4.673 els espectadors que han adquirit la seva entrada  des d’algun dels punts de venda o canals autoritzats: per internet (www.servicaixa.com), als caixers Servicaixa, per telèfon al 902 33 22 11 o bé a  Figueres a la Oficina de Turisme, taquilles del Teatre El Jardí o Botiga Batlle March. Els preus de les entrades als 4 espectacles diferents que  proposa el Festival (dues semifinals –espectacles blau i vermell-, un  concert-espectacle i una final –espectacle Or-) oscil·len entre els 10 i els  45€ depenent de les categories de butaca: llotja VIP, butaca Or o Butaca  Plata.

L’organitzador de l’esdeveniment, Circus Arts Foundation, tenint en  compte el bon ritme de venda anticipada, el temps que falta fins a l’estrena i que encara manquen força elements promocionals (tot just aquesta setmana  arrenquen les campanyes en emissores de ràdio a Catalunya i sud de França o  la comercialització de grups a França), ha decidit afegir 2 funcions extres a  les 8 ja previstes el dissabte, 3 de març a les 12h. Espectacle  Vermell i el diumenge, 4 de març a les 12h. Espectacle Blau.

Les 3.000 noves entrades a les representacions extraordinàries ja  poden adquirir-se en els punts de venda abans esmentats.