El Festival del Circ oferirà un primer tastet al Castell de Quermançó

2016-02-17 09:00

El proper diumenge, 21 de febrer a les 12h del migdia, el pati d’armes del Castell de Quermançó viurà el tret de sortida de la 5a edició del Festival Internacional del Circ –Elefant d’Or– Ciutat de Figueres amb l’actuació de la primera atracció arribada a la ciutat per a la seva participació a l’esdeveniment circense. Es tracta dels joves acròbates peruans Duo Vitalys que presentaran el seu número de mà a mà.

L’any 2012, abans d’encetar la 1a edició, la contorsionista Sasha Pivarals ja va actuar per primera vegada a Europa en el mateix escenari. Posteriorment  fou mereixedora de l’Elefant de Plata al Festival de Figueres i estrenà una carrera artística fulminant acumulant premis en els festivals internacionals del circ més prestigiosos del món (Latina, Moscou, Ishevsk, Zhuhai) i rebent un dels guardons del 38è Festival Internacional del Circ de Montecarlo, celebrat el gener de 2014. L’any 2014, fou el torn de l’equilibrista xilena Catalina Palma a actuar a Quermançó: posteriorment guanyà el Premi de la Imatge del Festival i fou estrella del reputat Circus Krone de Munich o Salto Natale de Zurick.

L’acte, organitzat pel Castell de Quermançó i Circus Arts Foundation, rep el suport de Jomar i de l’Associació d’Amics del Castell de Quermançó i constitueix una de la vintena activitats paral·leles i gratuïtes que enguany proposa el Festival del Circ, una cita internacional amb la Cultura i l’espectacle.