El Festival de Peralada s'acomiada amb una festa popular amb Comediants i el concert de Manel

2013-08-16 13:00

L’Associació Cultural Castell de Peralada tanca l’edició 2013 aquest dissabte amb la Festa de la Música en la que s’espera la participació dels veïns i veïnes de la vila. L’objectiu és que sigui un jornada en la que tothom s’ho passi bé amb les activitats que s’han programat, dues d’elles seran gratuïtes.

Comediants, amb una llarga trajectòria en el festival, dirigits per Joan Font, estrenaran El regal del bicentenari, un espectacle familiar que tindrà lloc a les 19:00 h, a la plaça de la Vila, amb entrada gratuïta. El muntatge està dedicat a Richard Wagner i Giuseppe Verdi, coincidint amb la celebració del bicentenari del seu naixement. A través de l’espectacle de Comediants el públic s’endinsarà en l’apassionant univers vital i creatiu d’aquests dos grans genis de l’òpera. Un duel escènic i musical a través de dos peculiars i incondicionals melòmans. Sens dubte, serà un espectacle que aproparà aquests dos excepcionals músics a petits i grans d’una manera divertida, interessant, apassionada i original amb la comicitat festiva dels Comediants. L’espectacle tindrà una durada de 45 minuts. 

A l’església del Carme del Castell de Peralada, a partir de les 20:30 h i amb entrada gratuïta, la soprano Katerina Tretyakova, guanyadora del concurs Francesc Vinyas 2013, oferirà un recital d’àries d’òpera amb peces de Puccini, Mozart, Gounod, Verdi, Lehár i Strauss, entre d’altres. 

Manel, el grup del moment del pop català debutarà al Festival de Peralada amb un concert que tindrà lloc a les 22:30 h, a l’Auditori del Parc del Castell. Presentaran el seu últim disc Atletes, baixin de l’escenari amb el que estan tenint un gran èxit. Manel arriba al Peralada amb totes les entrades venudes des de fa dies. Aquest concert, tancarà la XXVIIena edició del Festival Internacional Castell de Peralada.