El Festival de Peralada estrena a l'Estat l’òpera Das Liebesverbot de Richard Wagner

2013-07-30 10:00

L'òpera Das Liebesverbot  (La prohibició d’estimar) s’estrenarà el proper 3 d’agost a l’església del Carme del Castell de Peralada en versió musical reduïda de Frank Böhme. El 4 d’agost es tornarà a representar aquesta nova producció del Festival de Peralada. 

Aquesta XXVII edició del festival està d’enhorabona ja que per primera vegada en un escenari estatal es podrà escoltar aquesta desconeguda obra de Wagner jove que està escrita en dos actes i inspirada en la comèdia Mesura per  mesura de Shakespeare. 

Das Liebesverbot es va estrenar el 1836 amb el títol de Die Novize von Palermo (La novícia de Palerm) sota la batuta del mateix Wagner que tenia 23 anys. 

Aquesta òpera s'estrena a Peralada en petit format amb un aforament per a dues-centes persones cada dia de representació. L'escenari tindrà un format Shakespeare. El preu de les entrades és de 65 euros. 

La posada en escena comptarà amb la direcció musical de Faust Nardi al capdavant de l'Ensemble Orquestra de Cadaqués i del Cor de Cambra del Palau de la Música. La direcció escènica anirà a càrrec de Georgios Kapoglou i les veus solistes seran les de Enrique Martínez-Castignani, David Alegret, Alex Sanmartí, Julia Farrés, Rocio Martínez i Mercedes Gancedo.

Foto:  Eddy Kelele