El Festival de Peralada es promociona a Figueres aquest dissabte amb actes per a la mainada

2011-06-03 14:00

El Festival de Música Castell de Peralada i l’Ajuntament de Figueres han sumat esforços per celebrar a la capital de l’Alt Empordà el 25è aniversari del certamen musical. Els actes que s’han previst comencen aquest dissabte 4 de juny al matí a la plaça de l'Ajuntament on hi haurà una carpa del festival que distribuirà el programa d'enguany. També hi haurà una carpa d'Abacus on es farà un concurs de dibuix per a nens i nenes. I des de dos quarts d'una es farà un conta contes a les escales de l'Ajuntament.

Els dibuixos s'exposaran a la sala principal del Museu de Joguet des del 6 al 13 de juny. El divendres 10 al mateix museu es lliuraran els premis i es farà la presentació oficial del festival, un acte que serà presidit per l'alcalde Santi Vila.

En relació al concurs de dibuix hi haurà 1 premi per categoria d'edat, de 3 a 5 anys, de 6 a 9 i de 10 a 12. Els guanyadors tindran de premi un pack de material Milan, un pack de contes d'Abacus i un curs d'un mes de dibuix Manga a l'acadèmia Àurea. Tots els participants rebran a més un conte per part del Festival i una invitació per l'espectacle de cloenda del 15 d'agost a càrrec d’Els Comediants.