El Festival Claca torna a Llançà de l'11 al 13 de juliol

2014-07-09 13:00

El Festival Claca 2014 de Llançà que tindrà lloc el cap de setmana de l'11 al 13 de juliol presenta una quinzena d'espectacles i tallers gratuïts dirigits a tot tipus de públic, especialment al familiar, que podran veure'us en places i carrers de la població.

El festival segueix amb els mateixos objectius que anys anteriors: descontextualitzar les arts escèniques del seu entorn habitual i apropar-la a nous públics; tots els espectacles gratuïts; propostes interdisciplinàries, circ, dansa, teatre, música i tallers on el públic pugui crear i experimentar. En aquesta edició el teatre per adults també hi té lloc.

El tret de sortida és Las Polis, un espectacle de carrer per a públic familiar; altres espectacles destacats són El Niu de Dudu Arnalot & Cia, dirigit per Leandre, un espectacle de clown, mim i teatre gestual per a tota la família; la Microcaravana de cultura inquieta La Fresca de la Fundació Collado-Van Hoestenbergue que presentarà tres espectacles diferents; o l'espectacle-taller Capses de la Cia Laitrum, un teatre de titelles interactiu.

Aquest any el Festival Claca, amb la voluntat d'aconseguir complicitats dins el mateix poble, ha incidit en les col·laboracions amb la societat civil. Així s'ha aconseguit que l'Associació del Grup de Dansa Terpsichore patrocini un espectacle de dansa per a infants anomenat Almazuela, sota els llençols de la Cia. Roberto G. Alonso.

També cal destacar la col·laboració de bars-restaurants del poble que acolliran al seu local espectacles teatrals com Posseïts 3, un monòleg a càrrec de Judit Saula, els concert-monòlegs de El Sobrino del Diablo o Radioman, o el concert poètic Em patina la mandarina (vull les olives) de Dolo Beltrán i Anna Carné. 

Trobareu tota la programació en aquest enllaç.

 

Lloc de cerca