El Festival Claca proposa 13 espectacles del 12 al 14 de juliol a Llançà

2013-07-10 15:00

Del 12 al 14 de juliol tindrà lloc el Festival Claca d’arts escèniques a Llançà. Presenta 13 espectacles a l'aire lliure de diferents disciplines (teatre, circ, dansa, clown, música) i 3 tallers, un de música per a nadons, un de circ i un de dansa per compartir amb la família. Totes les propostes són gratuïtes i dirigides a tot tipus de públic.

En aquesta segona edició el festival presenta 14 companyies catalanes que proposen espectacles i tallers de qualitat. Hi destaquen l’espectacle de dansa aèria Volante de la Cia Estampades (divendres 12/07 a les 22h), l’espectacle multidisciplinari Somnis de sorra de la Cia Borja y tu que pintas (dissabte 13/07 a les 22h), el concert d’humor a càrrec de Mali Vanili (dissabte 13/07 a les 23h), un espectacle musical amb dj, malabars i projeccions l'Elektric Circus o l’espectacle de dansa Cançó d’estiu de la companyia Mal Pelo (diumenge 14/07 a les 22h).  A més a més,  es podran veure les propostes del Claca Emergent, una nova secció que s’ha inaugurat aquest any que dóna la oportunitat a joves companyies de presentar el seus espectacles.

Per altra banda, el Festival Claca organitza diferents tallers familiars. Amb la col·laboració del Mercat de les Flors de Barcelona ha organitzat el taller de dansa familiar Una història moguda,  a càrrec de BdDansa, Toni Jodar i Conxita Sesé (diumenge 14/07 a les 18h i 19h30). Aquest taller, per a tota la família, permet descobrir els diferents llenguatges de la dansa i la seva evolució i potenciar les relacions entre generacions.

El Festival compta enguany amb la Ruta de les Tapes Claca, una activitat paral·lela que es durà a terme per diferents bars de la població.


 

Lloc de cerca