El FASTT celebra cinc anys com a festival itinerant entre micropobles de l'Alt Empordà amb 12 espectacles

2024-05-24 15:00

El Festival d’Arts Escèniques de l’Empordà continua bategant i, després de quatre edicions d’èxit per diversos micropobles empordanesos, enguany arriba a la seva cinquena edició programant 12 espectacles. El festival tindrà lloc entre el 29 de juny i el 28 de juliol a onze municipis de l'Alt Empordà de menys de 1.000 habitants: Agullana, Garrigàs, Ordis, Pont de Molins, Rabós, Sant Climent Sescebes, Sant Mori, Siurana, Vilamacolum, Vilanant i Vilaür.

En aquesta edició, l’aposta continua essent la mateixa: acostar la cultura a les zones rurals i brindar l’oportunitat de descobrir petits municipis altempordanesos. Per fer-ho, es programaran 12 propostes de teatre, dansa, circ i clown de mitjà i gran format, algunes de les quals es veuran per primera vegada a les comarques gironines. Enguany a més, alguns espectacles arriben d’altres comunitats autònomes, com les Illes Balears o Navarra.

Les entrades es posen a la venda avui divendres, 24 de maig, a través del web oficial www.fastemporda.cat. Per primera vegada, es farà una venda preferent pels veïns i veïnes dels micropobles fins diumenge. Aquests podran comprar les seves entrades a través d’un enllaç que els hi facilitarà l’Ajuntament dels municipis del FASTT. Dilluns, 27 de maig, s’obrirà la venda d’entrades al públic general.