El Fòrum d'Oportunitats proposa projectes reals de negoci als emprenedors

2012-06-12 11:00

El Fòrum Imagina amb la col·laboració de l’Ajuntament de Figueres presenten el pròxim dijous 21 de juny de 4 a 7 de la tarda a l’escola d’Hostaleria Alt Empordà el Segon Fòrum d'Oportunitats. L'acte consisteix en una exposició de les oportunitats de negoci i posterior networking-refrigeri  amb els assistents per debatre les propostes de les que s'ha parlat. Cal destacar que aquest projectes són contrastats, i són oportunitats reals de negoci. 

En el transcurs de l'acte es farà un diagnòstic de les professions amb més sortides professionals. S'informarà d'un negoci en funcionament que busca persones que vulguin formar-se en el seu ofici per optar a continuar-lo un cop el propietari es jubili. També es donaran detalls d'una empresa d’informàtica que cerca un emprenedor per liderar un projecte que es desenvoluparà amb el suport del Parc Tecnològic de Girona. També s'explicaran detalls sobre un fabricant de motors elèctrics cerca un soci treballador per portar la gestió de l’empresa.

Aquest acte va dirigit principalment a emprenedors en busca d’idees i projectes, aturats amb perfils comercials, tècnics o de gerència i universitaris que els interessi iniciar la seva experiència professional sumant-se a un projecte d’emprenedoria. Les places són limitades. Per assistir a l'acte cal pagar 20 euros.