El duet format per Sanjosex i Chicuelo sorprèn el públic de Cadaqués

2013-08-12 17:00

L'escenari de Sa Conca, el principal del Festival Internacional de Música de Cadaqués va acomiadar els concerts d'aquesta edició amb una actuació molt especial del cantautor de la Bisbal d'Empordà Carles Sanjosé més conegut com a Sanjosex acompanyat pel guitarrista Juan Gómez Chicuelo. 

L'original espectacle, que compta amb la intervenció en diversos temes d'un flamant bailaor, David Romero, a banda del baixista Miquel Sospedra, el percussionista Baba Maiga, i el bateria David Gómez va convertir una nit estrellada en una nit màgica. Temes de Sanjosex, versions de Ray Heredia o clàssics com El Cant del Ocells i La Tarara, passades pel sedàs d'aquest curiós duet, van sonar com mai entre les oliveres de Sa Conca.

Abans, Los Bandidos del Flamenco, formació liderada pel guitarrista Antonio Agujetas Chico, establert a Cadaqués, van escalfar l'escenari d'una nit amb molt de "duende". 

La darrera setmana del Festival arrenca avui amb el concert de Cobre Jazz Band a les 19.30 a Sa Plaça. Demà, el festival acollirà l'actuació de La Madam Boogie, una original formació liderada pel pianista figuerenc Albert Llovet, que rescata temes dels anys 20 i de l'època del vodevil.