El Documental del Mes torna a La Cate el divendres 25

2011-02-16 19:00

El proper 25 de febrer s’inicia la 3ª edició del Documental del Mes a La Cate de Figueres. Les dues entitats organitzadores, el Patronat de la Catequística i el Cineclub Diòptria, organitzen per tercer any consecutiu aquest cicle de projeccions documentals que engloba tot tipus de temes relacionats amb la societat més actual.

El primer documental d’aquest any,el del mes de febrer, es projectarà el proper divendres 25 de febrer a la sala d’actes de la Cate. Es tracta de “¿Cuánto pesa su edificio, Mr. Foster?” (nominat com a Millor Pel·lícula Documental als Goya), un recorregut audiovisual per la vida i obra d’un dels arquitectes més reconeguts i representatius del s.XXI: Norman Foster.

Aquesta tercera edició serà inaugurada i presentada pel president del Cineclub Diòptria, Carles Font, i per la presidenta de la Delegació del Col·legi d’Arquitectes de l’Alt Empordà, Mar Pèlach Pàniquer, la qual donarà pas a la projecció del documental amb una introducció al món de l’arquitectura contemporània. Finalment, l’esdeveniment també comptarà amb la presència de l’actual regidor de Cultura de l’Ajuntament de Figueres, Richard Elelman, que s’encarregarà de tancar l’acte d’inauguració.

La 3ª edició del Documental del Mes es durà a terme l’últim divendres de cada mes a les 20:30h fins a finals del mes de juny, donant pas al cicle de Cinema a la Fresca que s’organitzarà aquest estiu a la Cate.