El dissabte 6 jornada de portes obertes a l'ampliació de l'Hospital de Figueres

2010-02-01 13:35

La Fundació Salut Empordà ha organitzat pel dissabte 6 de febrer una Jornada de Portes Obertes de l'Edifici Est de l'Hospital perquè tothom que ho desitgi pugui conèixer les noves instal·lacions abans no entrin en funcionament.

Les portes del nou edifici s'obriran a les 10 del matí i no es tancaran fins a les 18h. Al llarg del dia hi haurà diferents visites guiades que recorreran les tres plantes de la nova obra. Estan programades a les 10, 11, 12 i 13 del matí i a les 16 i 17 de la tarda. L'entrada al nou edifici es farà pel carrer Glòria Compte, davant del nou pàrquing.

Passada la Jornada de Portes Obertes es començaran a fer els trasllats dels diferents serveis que s'ubicaran en el nou edifici. El primer a fer el canvi serà Diàlisi i seguidament Urgències. Després, progressivament, ho faran Laboratori, Anatomia Patològica, Farmàcia, Compres, Proves Diagnòstiques i Hospital de Dia.

Aquesta ampliació de l’Hospital de Figueres representa un augment del 40% de la superfície del centre sanitari. Els 6.700 metres quadrats de l’obra nova permetran redimensionar els serveis del centre sanitari i dotar-los de l’espai i el confort que necessiten tant els usuaris, com els professionals que hi treballen. Aquest esponjament farà possible una reordenació de l’espai i que es puguin portar a terme algunes tècniques noves. L’augment de la superfície també permetrà augmentar de manera gradual la capacitat i l’activitat del centre, donant més servei i qualitat a la població.

Els trasllat dels diferents serveis al nou edifici permetrà començar la segona fase de les obres, amb la reforma dels espais que quedin alliberats al centre hospitalari.