El dissabte 4 Marató de donació de sang a Roses

2014-10-02 19:30

El banc de Sang i Teixits conjuntament amb l’Ajuntament de Roses, l’Associació de Donants del Gironès i l’Estació Nàutica Roses Cap de Creus, torna a organitzar la Marató de Donació de Sang de Roses.

Un any més la Marató de Donació de Sang s’acull al nostre municipi. Edició rere edició hem pogut veure com activitats, espai infantil, i molts obsequis i sorpreses ens han fet viure l’hàbit de la donació de sang com a una festa familiar.

Enguany l’Associació Estació Nàutica Roses Cap de Creus a través dels seus associats oferirà àpats, nits d’hotel i lots per incentivar que la gent participi a la marató de donació de sang.

Per tot això, per l’èxit que recull la Marató de donació de Sang de Roses, volem iniciar una nova edició aquest 2014, la 2ª Marató! Esperem comptar amb la vostra participació i és per això que el proper dissabte 4 d’octubre de 2014, de 10 a 15h i de 16 a 21h, es podran realitzar donacions al Teatre Municipal.

La Marató és una oportunitat per fer un gest solidari d’una manera senzilla i ràpida. Només cal tenir més de 18 anys i pesar 50 quilos o més.