El dissabte 18 golf i gastronomia a Peralada amb el Tasta Swing

2010-09-13 14:33

Aquest dissabte 18 de setembre se celebrarà a les instal·lacions del Club de Golf Peralada la primera edició d’aquest Torneig de Golf que compta amb la temàtica de la gastronomia com a rerafons.

El Tasta Swing és una innovadora proposta de Torneig que combina l'esport del golf amb el món de la gastronomia i el maridatge de vins i caves. El recorregut del torneig comptarà amb una degustació de dos plats acompanyats d'una copa de vi o cava en cinc dels divuit forats del camp de joc.

Diego González, reconegut sommelier de Caves Castell de Peralada serà l'encarregat de guiar als participants en aquesta ruta culinària.

El Tasta Swing, impulsat per l'Hotel Peralada Wine Spa & Golf, el Club de Golf Peralada i els Vins i Caves Castell Peralada compta amb el patrocini de Cadena 100 i el Concesionari Toyota de Figueres que premiarà amb un cotxe al Hole in One del forat 18.

La resta d'empreses col·laboradores que fan possible la celebració d'aquest torneig són Cobega, Cafès Cornellà, Pacfren, Anxoves de l'Escala, Jamón 5J Osborne, Bonblat, Fruites Ferrer, Germans Cumbriu, Foie Imperia, Elaborats Sant Joan i Carnisseria Can Navarra.

En finalitzar el torneig tindrà lloc a la Casa Club l'entrega de premis i el sorteig de regals entre tots els participants.

El preu d'inscripció és de 55€ i el Club de Golf també ofereix la opció d'un paquet que consta d'inscripció al torneig més un dinar a un preu de 70€. A més a més, l'Hotel Peralada Wine Spa & Golf ofereix preus especials d'allotjament a per a tots els participants i els seus acompanyants.

Diumenge 19 TASTA SWING també en el Pitch & Putt Peralada

Així mateix, per tots aquells que sous jugadors de Pitch Putt, el diumenge 19 farem el TASTA SWING en el Pitch Putt Peralada en format diferent però que combina també l’esport del Golf amb la Gastronomia amb una degustació d’inici i Cata de vins i caves en finalitzar el Torneig.