El dijous 2 d'octubre tornen les projeccions del Cineclub Dioptria a La Cate

2014-09-26 11:00

El proper dijous 2 d’octubre el Cineclub Diòptria reprèn les seves sessions, així doncs torna el cinema d’autor en versió original a Figueres. Les projeccions seran a les 21 h a La Cate.

La pel·lícula que estrenarà la primera de les sessions diòptriques serà Viva la libertà un film protagonitzat pel magnífic Toni Servillo que és una crítica a la política italiana. El dijous dia 9, la nova pel·lícula de Jaime Rosales, Hermosa juventud, portarà a la pantalla la història de dos joves enamorats que lluiten per sobreviure en l’Espanya actual. 

El 16 serà el torn de la isladesa De caballos y hombres, un relat amb tocs humorístics sobre l’empremta que deixa l’home en el cavall i el cavall en l’home, plena de belles imatges de cavalls islandesos combinades amb fons de paisatges glaçats i escarpats. El dijous 23 d’octubre es projectarà Big Bad Wolves, un fascinant thriller israelià amb excel·lents interpretacions; mentre que la darrera pel·lícula del mes d’octubre, la del dia 30, serà la francesa El secuestro de Michael Houellebecq un fals documental amb un punt surrealista protagonitzat pel conegut escriptor francès.