El dia 10 es posa a la venda el disc de nadales de l'Embranzida Jove de Roses

2011-12-10 09:00

L'Associació Juvenil i Cultural Embranzida Jove de Roses publica aquest Nadal un CD de nadales elaborat, musicat i cantat per membres de l'associació i músics locals, amb la col.laboració dels regidors de l'equip de Govern de l'Ajuntament de Roses. El disc, titulat “NadaleZ Vol.1”, conté fins a 10 cançons, sortirà a la venta de dia 10 de desembre, tindrà un preu de 10€, i es podrà adquirir als establiments associats a ACOR. Els beneficis seran per a la Marató de TV3.

Fa tres anys que l'Embranzida Jove de Roses realitza, la vigília de Nadal, una cantada de nadales a la Plaça de l'Església després de la missa del gall. L'any 2010 l'associació va voler fer un pas endavant i va decidir gravar una maqueta amb tres nadales, a benefici de l'Èric, un nen de Figueres amb càncer, i que va exhaurir el centenar de còpies inicials.

Enguany, a més de repetir la ja tradicional cantada del dia 24, l'Embranzida Jove ha decidit entrar a un estudi, i publicar un CD de Nadales, produït per Jordi Rubau sota el segell discogràfic "Indiket Music", a benefici de la Marató de TV3, que en l'edició del 2011 destinarà els fons recaptats a l'estudi de la regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits.

Per a la producció d'aquest disc, l'Embranzida ha comptat amb la col.laboració de l'Ajuntament de Roses i de l'Associació de Comerciants de Roses, ACOR. La desena de cançons que formen l'àlbum han estat elaborades completament per joves membres de l'Embranzida, des de la música fins a les veus. També els regidors de l'equip de Govern de l'Ajuntament de Roses, es van animar a posar la seva veu en una de les cançons.  

L'àlbum “NadaleZ Vol.1” surt a la venda el 10 de desembre amb una tirada inicial de 500 còpies. Es pot comprar als establiments associats de l'ACOR i part de la recaptació anirà a benefici de "La Marató" de TV3.

Els joves de l'Embranzida Jove de Roses realitzaràn també durant els caps de setmana de desemre i les festes nadalenques el "Nadalez Tour!", que consistirà en una sèrie de d'actuacions en diferents places i  carrers de Roses per presentar el disc i amenitzar el poble.