El dermatòleg Miquel Just s'endú el premi especial de la V Jornada Científica de la Fundació Salut Empordà

2014-05-15 10:00

El treball presentat pel dermatòleg Miquel Just ha obtingut el premi especial de la V Jornada Científica de la Fundació Salut Empordà, una distinció que compta, a més, amb el reconeixement de l’Associació de Ciències Mèdiques de l’Alt Empordà.

Aquest dimecres s’han presentat 23 treballs de recerca en el marc de la V Jornada Científica de la Fundació Salut Empordà (FSE), que es convoca de forma bianual i a la qual hi poden participar els professionals de l’entitat. La producció científica que s’ha exposat correspon als anys 2012 i 2013.

El president de la Comissió de Recerca -organitzadora de l’acte-, Marc Cuxart, ha destacat la importància d’aquesta jornada que “permet presentar una part de la investigació que es fa a l’entitat, premiar-la i incentivar-ne de futures”.

S’han presentat pòsters, comunicacions i publicacions que pertanyen a les disciplines de dermatologia, pneumologia, medicina interna, pediatria, reumatologia, nefrologia i atenció a la salut sexual i reproductiva.

La jornada també ha comptat amb la presència del director dels Serveis Territorials de Salut a Girona, Josep Trias, i el president de l’Associació de Ciències Mèdiques de l’Alt Empordà, Carles Camps.