El delegat del Govern visita la seu central de Garatge Plana a Vilamalla

2014-07-24 13:30

El delegat del Govern, Eudald Casadesús, i el director dels Serveis Territorials d’Empresa i Ocupació, Ferran Roquer, han visitat aquest matí les instal·lacions de la seu central de Garatge Plana S.A. ubicades a Vilamalla. L’alcalde de Vilamalla, Carles Álvarez, els ha acompanyat.

En el decurs de la visita, el conseller delegat del concessionari oficial de Mercedes-Benz a les comarques gironines, Ernest Plana, els ha exposat les polítiques de l’empresa pel que fa a la innovació, al medi ambient i a la fidelització del client, així com les novetats de la marca i el projectes de futur de l’empresa.

Garatge Plana, S.A. és una empresa de llarga tradició en el món de l’automòbil. Agustí Plana i Veciana fundà, a les acaballes de la Guerra Civil, un taller de reparació d’automòbils a Figueres (Alt Empordà). A finals de 1950, l’empresa començà la seva vinculació amb Mercedes-Benz, primer com a subagents de les populars furgonetes DKW i a partir de 1971 com a concessionari oficial de la marca per a la zona nord de la demarcació de Girona.

Al començar 1980, Garatge Plana assumí la representació per a tota la demarcació, obrint unes instal·lacions provisionals a Sant Julià de Ramis i després a les actuals de Fornells de la Selva.

Des d’aleshores s’ha anat consolidant, i avui, després d’haver establert la seu central a Vilamalla (Alt Empordà), té concessionaris, a més de Fornells de la Selva (Gironès), a Mont-ras (Baix Empordà) i a Blanes (La Selva), amb una superfície total de 36.000 m2.

Actualment té una plantilla de 130 treballadors i disposa de serveis de manteniment i reparació, incloent xapa i pintura, de turismes i furgonetes, i també disposa d’un servei 24 hores d’atenció en carretera.