El delegat del Govern visita el CAP de Peralada que dóna servei a 12 municipis

2012-02-13 17:30

El delegat del Govern de la Generalitat, Eudald Casadesús, acompanyat pel director dels Serveis Territorials de Salut, Josep Trias, ha visitat aquest matí el Centre d’Assistència Primària de Peralada i s’ha reunit amb l’equip directiu d’aquest equipament públic, encapçalat pel doctor Lluís Martínez Via. A la visita també hi ha estat present l’alcalde de Peralada, Pere Torrent, i el regidor de sanitat de l’Ajuntament, Joan Cros.

El Cap de Peralada és l’únic de comarques gironines que està gestionat pels propis professionals, concretament per l’Entitat de Base Associativa, creada mitjançant un contracte amb el CatSalut i que actua sota la seva supervisió. El Departament de Salut estableix uns criteris de control i seguiment per tal de conèixer la qualitat del treball que s’hi desenvolupa. El Cap de Peralada va entrar en funcionament el 2003 i des de llavors està gestionat pels professionals que hi treballen. Dóna servei d’atenció primària a 12 municipis de l’Alt Empordà amb un població total de més de 7.000 persones.

La visita d’aquest matí a Peralada s’emmarca en la voluntat del delegat de conèixer de primer mà les necessitats i els serveis que ofereix la Generalitat als municipis de la comarques gironines.