El de Peralada és l'Hereu de les Comarques Gironines 2015

2015-10-05 10:00

Ferran Capallera Guirado, Hereu de Peralada 2014, ha estat escollit Hereu de les Comarques Gironines i 2n Fadrí de Catalunya 2015, en l’acte celebrat aquest diumenge a Cubelles (Garraf), on s’han escollit la Pubilla i l’Hereu de Catalunya d’enguany, títols que varen recaure a Marta Serran, de Sant Vicenç de Castellet i Josep Van Gorkom, de Sitges, respectivament.

En Ferran estarà acompanyat durant tot aquest any, per Xènia Berrios, d’Amer, que ha estat proclamada Pubilla de les Comarques Gironines i 3a Dama d’Honor de Catalunya 2015.

Les més de 100 pubilles i hereus, de les quals hi hagut 42 pubilles i 28 hereus candidats d'aquest any, han celebrat un cercavila, encapçalat per balls Populars de Cubelles fins arribar al Parc del Prat. En aquest indret, primerament, els hereus i pubilles han fet una ofrena a la localitat amfitriona.

Després ha arribat el moment de la proclamació de les pubilles i hereus de les diferents comarques, i la Pubilla i l’Hereu de Catalunya 2015. 

L'hereu peraladenc que, ha estat molt ben recolzat per familiars i representants de l’Ajuntament de Peralada, s'ha mostrat molt emocionat en el seu primer discurs i ha tingut agraïments pels que han fet possible aquest moment.