El davanter Sile Camara (l’Escala) i l’extrem Jordi Mercader (Banyoles), també unionistes

2010-06-24 20:31

Després de l’arribada de Ricard Ferrer (Manlleu) i Sergi Murga (Cassà), la Unió ha lligat els fitxatges del davanter Sile Camara (l’Escala) i de l’extrem Jordi Mercader (Banyoles), que es converteixen en la tercera i quarta incorporació de l’equip que dirigiran Arnau Sala i Xavi Punsí a Regional Preferent la propera temporada. Amb 24 anys acabats de fer, tant Mercader com Sile també aportaran a l’equip una àmplia experiència en categories superiors.

Jordi Mercader, figuerenc de naixement, es va formar al futbol base de la FE Figueres –amb una breu incursió al FC Barcelona, en edat infantil, tot arribant a vestir durant tres temporades la samarreta de l’amateur -2 temporades a 1a Catalana i 1 a 3a Divisió. Des de Vilatenim va recórrer pocs quilòmetres per incorporar-se a l’AE Roses i militar-hi un any, a Preferent, abans de formar part del vestidor del Banyoles, a 1a Catalana, on, aquesta temporada, ha disputat quasi la totalitat dels partits de lliga -32.

Per la seva part, Sile Camara és la primera incorporació de la Unió amb una clara referència ofensiva. El davanter barceloní –amb opcions de jugar també d’extrem- ha aconseguit 14 gols aquesta temporada a 1a Regional, amb l’Escala. Sile va passar pel Serinyà, el Porqueres i el Banyoles en la seva etapa al futbol base. Amb el club del Pla de l’Estany hi va acumular cinc temporades més, al primer equip -3 a 3a Divisió i 2 més a 1a Catalana, abans de fitxar pel Llagostera, de 1a Catalana (va aconseguir l’ascens a 3a). Abans de vestir la samarreta dels escalencs, va fer un breu parèntesi per marxar a l’equip gadità de Los Barrios, a 3a Divisió.

Foto: U.E.Figueres