El Daily Meal reconeix El Motel de Figueres entre els 101 millors restaurants del món

2013-01-28 15:00

El Daily Meal de Nova York ha premiat doblement la trajectòria d'El Motel de Figueres, d'una banda l’ha situat en 22a posició a la llista dels 101 millors restaurants d’hotel del món i de l'altra l'ha situat en 5a posició a la llista dels 25 millors restaurants d’Espanya i Portugal. 

La voluntat d’aquestes publicacions, segons el Daily Meal, és homenatjar els millors restaurants del món que han esdevingut un referent per la seva cuina. Aquesta ha estat la primera edició de “101 Best Hotel Restaurants Around the World”, una llista dels millors restaurants d’hotel del món creada a partir de les recomanacions dels editors del diari que han viatjat i han tastat la cuina de nombrosos països d’arreu del món.

Després de la selecció dels millors restaurants del món, el Daily Meal ha volgut reconèixer la trajectòria dels millors restaurants d’Europa per regions. Ha publicat la llista dels 25 millors restaurants d’Espanya i Portugal ─escollits d’una primera llista de 100─ i El Motel hi apareix en 5a posició.