El Cor de Cambra de la Diputació a La Cate el dia 15

2013-03-08 14:00

El divendres 15 de març a les 9 del vespre el Cor de Cambra de la Diputació de Girona actuarà a La Cate de Figueres . El CCDG va néixer el 2003 amb la voluntat de treballar, amb un alt nivell d'exigència, tant el repertori a capella com el repertori amb orquestra. Està format per alumnes i exalumnes del Conservatori Isaac Albéniz de Girona, provinents majoritàriament de l'Aula de Cant.

El CCDG ha estat dirigit per Lluís Caballeria i Montserrat Menesses, i actualment és dirigit per Pablo Larraz que és també el sots director de l’Orfeó Català. 

Aquest curs el Cor de Cambra de la Diputació de Girona ha participat en un projecte de sardanes per cobla i cor acompanyats de la Cobla Sant Jordi, amb el Cor de Cambra de Granollers i amb un projecte al voltant de Mendelsohn amb el Cor de Cambra Enric Granados de Lleida. 

Ara és el torn d’un projecte al voltant de la musica coral catalana dels segles XX i XXI amb obres de Mompou, Casals, Taltabull, Sans i Vila. L’obra principal del programa “El Mirador” de Josep Vila és una fantasia simfònica-coral per Cor i Piano, basada en melodies tradicionals catalanes. Les entrades valen 8 i 6€.