El Consorci de Viles Termals s'ha reunit a Sant Climent Sescebes

2014-10-10 09:00

El Consorci de Viles Termals de Catalunya ha celebrat a Sant Climent Sescebes la reunió ordinària de la seva junta de Govern, amb representants dels municipis de Caldes d’Estrac, Caldes de Montbui, Caldes de Malavella, El Vendrell, La Garriga, Sant Hilari Sacalm, Santa Coloma de Farnés, i el propi Sant Climent Sescebes.

Sant Climent Sescebes, que pertany a aquest consorci des de 2007, continua el procés de consolidació de la seva oferta termal, la qual va rebre la confirmació oficial en 2006 amb la publicació de l’anunci de la Direcció General d’ Energía i Mines del Departament d’ Economía i Finances, de la Resolució de declaració de la condició de minero-medicinal i termal de l’aigua de la captació denominada "Font Pudosa", del seu terme municipal. Després de diferents tràmits, en aquests moments està a l’espera de desencallar la possible adjudicació dels drets d’explotació del manantial.
 
El la reunió, de caràcter ordinari, el Consorci va aprovar, entre altres, el redisseny de la nova plana web del consorci, la contractació d’un responsable de comunicació i xarxes, per fer tasques de difusió de les activitats de l’ens i els seus associats, i el pressupost que haurà de regir l’organisme durant l’any 2015, xifrat en 13.000 €.

Els representants dels municipis van ser rebuts per l’Ajuntament de Sant Climent, el qual els va fer diversos presents, entre ells una ampolla d’oli de la terra. Després de la reunió, i abans d’anar a dinar, es va fer una visita a la Font Pudosa. La propera reunió del Consorci tindrà lloc el 14 de gener de 2015 a Caldes d’Estrac.