El conseller Recoder s'interessa pel projecte El Bulli Foundation a Roses

2011-07-28 12:00

Ahir dimecres 27 de juliol el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Lluís Recoder, es va desplaçar fins a Roses on acompanyat per l’alcalde del municipi, Carles Pàramo, va poder conèixer sobre el terreny les característiques i projecte d’El Bulli Foundation. A continuació, conseller i alcalde es van traslladar a la seu consistorial, on van tractar diversos temes d’interès del municipi, com el desenvolupament de la zona industrial i del Pla de Barris, l’Àrea Residencial Estratègica (ARE) de Roses, o la voluntat del consistori per completar els camins de ronda fins a Punta Falconera.

L’alcalde de Roses, Carles Pàramo, fa una valoració molt positiva de la trobada i agraeix la implicació del govern de Catalunya en el projecte. Segons ha remarcat “la Generalitat, en el seu més alt nivell, també es fa seu el projecte i a partir d’ara treballarem plegats en l’idoni desenvolupament d’El Bulli Fundation, una iniciativa que va molt més enllà dels límits de Roses, ja que la seva transcendència serà nacional”.

A partir del setembre, amb la presentació del projecte constructiu, es posaran en marxa totes les administracions i estaments implicats que, vehiculats per l’Ajuntament, intervindran en l’aprovació del projecte.