El conseller Huguet visita l'Hotel Terraza

2010-03-13 22:59

Aquest divendres 12 de març el Conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, ha visitat l'Hotel Terraza de Roses, coincidint amb l'obertura de la temporada a l'establiment, que aquest 2010 celebra el seu 75è aniversari. El Conseller ha estat acompanyat de David Mascort, director dels
serveis territorials del departament a Girona.

La família Gotanegra, propietària de l'Hotel Terraza, li ha mostrat les instal·lació destacant les novetats d'aquesta temporada, com la renovació de l'Spa Terraza, amb nova imatge i noves cabines. També han avançat al Conseller alguns dels actes que es duran a terme aquest any per a celebrar l'aniversari, i que tindran un marcat caràcter social i de promoció del territori.

La família Gotanegra ha obsequitr el Conseller Huguet amb el llibre i el documental “Quan el desig es fa realitat. Hotel Terraza, Roses, 75 anys”, editats en motiu de l'aniversari de l'establiment.

Després de la visita, el conseller Huguet s'ha reunit a les mateixes instal·lacions de l'hotel amb una representació dels empresaris de la comarca, concretament amb membres de l'Associació d'Hosteleria de l'Alt Empordà i de la recent creada Estació Nàutica de Roses.

Foto: Toti Ferrer