El Consell Consultiu de la Gent Gran convoca l'11 Concurs de Prosa i Poesia

2014-04-17 13:00

El Consell Consultiu de la Gent Gran de l’Alt Empordà celebrarà enguany l'onzena edició del Concurs de Prosa i Poesia, amb la voluntat de continuar donant suport i impulsant l’activitat cultural i l’expressió literària de les persones més grans de la comarca. Tanmateix, com en l’edició anterior, per tal d’afavorir les relacions intergeneracionals, el concurs està obert novament a la participació de qualsevol persona sense tenir en compte la seva edat. 

Podran participar al concurs totes les persones residents a l’Alt Empordà, en qualsevol de les dues modalitats, prosa o poesia, presentant obres d’inventiva pròpia i inèdites de temàtica lliure. Les obres s’hauran de presentar en format de CD dins d’un sobre tancat amb la cita “11è Premi de Prosa i Poesia”. A l’interior, en un altre sobre tancat s’hi haurà de fer constar el nom i cognoms de l’autor, pseudònim, adreça, telèfon, còpia del DNI i el títol de l’obra. 

Les persones interessades poden presentar les seves obres fins el dia 16 de maig al Consell Comarcal, seguint els criteris fixats en les bases del concurs. El dimecres 11 de juny se celebrarà a la seu del Consell Comarcal l’acte d’entrega de premis.