El Consell Consultiu de la Gent Gran convoca el concurs de prosa i poesia

2015-05-06 15:00

El Consell Consultiu de la Gent Gran de l'Alt Empordà organitza la 12a edició del Premi literari de prosa i poesia, amb la voluntat de continuar donant suport i impulsant l’activitat cultural i l’expressió literària de les persones més grans de la comarca.  Com en edicions anteriors, i per tal d’afavorir les relacions entre generacions, aquest any també s’obre el concurs a la participació de qualsevol persona sense tenir en compte la seva edat.

Podran participar-hi les persones residents a la comarca de l’Alt Empordà, en qualsevol de les dues modalitats, prosa o poesia, presentant obres d’inventiva pròpia i inèdites de temàtica lliure. Les obres s’hauran de presentar en format de CD dins d’un sobre tancat amb la cita “12è Premi de Prosa i Poesia”. A l’interior, en un altre sobre tancat s’hi haurà de fer constar el nom i cognoms de l’autor, pseudònim, adreça, telèfon, còpia del DNI i el títol de l’obra. 

Les persones interessades poden presentar les seves obres fins el dia 21 de maig al Consell Comarcal, seguint els criteris fixats en les bases del concurs que es poden consultar a la pàgina web del Consell. El dimecres 17 de juny se celebrarà a la seu del Consell Comarcal l’acte d’entrega de premis.

Lloc de cerca