El Consell Comarcal organitza un concurs de fotos de la nevada

2010-03-24 09:30

L'Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal organitza un concurs de fotografies relacionades amb la nevada que va caure a l'Alt Empordà el passat 8 de març. Aquest concurs es promou a través del Facebook i consisteix en penjar imatges d’aquell fenomen meteorològic. Està obert a tothom i per participar-hi només cal enviar les fotografies al correu electrònic de l'àrea (mambient.ccae@ddgi.es), acabant-se el termini de recepció el proper 30 d’abril.

Les fotografies que s'enviïn es penjaran a l’esdeveniment Concurs de fotografies de la nevada del 8 de març al Facebook. El dia 4 de maig es realitzaran les valoracions i votacions per escollir la fotografia guanyadora. El premi és un lot de l'àrea de Medi Ambient (un cabàs tèxtil reutilitzable, una camiseta d’en Pitu Tries i unes bosses de reciclatge, entre altres).

Les bases del concurs assenyalen que les imatges participants han de ser fotografies de la comarca relacionades amb la nevada del 8 de març del 2010. Es poden presentar un màxim de tres fotografies per persona. La imatge ha d’anar acompanyada del nom i cognoms, l’e-mail i la data i lloc on s'ha realitzat. També cal acompanyar-la d’una petita explicació del motiu de la fotografia. Actualment ja es poden veure algunes de les primeres imatges participants en aquesta adreça electrònica: https://www.mediambientccae.blogspot.com.

 Aquesta és una de les fotos presentada a concurs per Marc Vogel