El Consell Comarcal lliura el premis del concurs de felicitacions de Nadal

2010-12-03 14:00

El Consell Comarcal ha organitzat, aquesta tardor, el concurs infantil de nadales, obert a la participació de totes les escoles públiques i privades concertades de l’Alt Empordà amb l’objectiu de fomentar la festa de Nadal i Reis com a diades típicament catalanes. S’han establert sis premis, tres per a cada categoria (de 1er a 3er i de 4rt a 6è de Primària) i una de les obres guardonades servirà per il·lustrar la felicitació de la institució.

Aquest dijous es va celebrar a la sala d'actes del Consell Comarcal, el lliurament dels premis del concurs. En total s’han presentat 70 nadales, procedents d’una quinzena d’escoles de la comarca que prèviament havien estat seleccionades a cada centre. Els guardonats han rebut material relacionat amb les noves tecnologies.

Els guanyadors del concurs han estat els següents:

Categoria A: 1er. Alícia Martínez i López (escola Martí Inglés, de Palau-saverdera); 2on. Laura Ballart i Aguiñó (escola Joaquim Cusí, de Figueres); 3er. Lluc Hospital i Escat (escola Els Valentins, de Vilamacolum).
Categoria B: 1er Adrià Sargatal i Heras (escola Paula Montal, de Figueres); 2on. Stephany Rosa Mayer Moreno (de l’escola Paula Montal, de Figueres); 3er. Laia Carreras i Barceló (escola Martí Inglés, de Palau-saverdera.

També es va premiar les escoles Paula Montal de Figueres i Martí Inglés de Palau-saverdera pel volum d’alumnes participants en el concurs. El jurat ha estat format per Consol Cantenys, com a presidenta, Joan Vilahú, Isabel Pineda, Josep Blanch i Ladislao Pérez com a vocals, i Maria Teresa Genís com a secretària. Entre les nadales premiades es va escollir la que il·lustrarà la felicitació del Consell Comarcal per aquestes festes, essent la presentada per Adrià Sargatal.

L'exposició de les nadales premiades es podrà visitar del 15 al 31 de desembre, a la sala d’exposicions del Consell Comarcal, durant l'horari habitual d'obertura al públic de les oficines (de 9 a 20 hores els dies laborables).