El Consell Comarcal canvia la Marató de lectura per un Maridatge Literari

2017-04-06 12:00

En vigílies de Sant Jordi, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà organitza un Maridatge Literari que se celebrarà el proper 21 d’abril a la seu de la institució. Aquesta activitat cultural combinarà la lectura de textos de l’escriptor jonquerenc Carles Bosch de la Trinxeria amb un tast de vins.

El Maridatge Literari, que substitueix a la Marató que s’organitzava habitualment per les mateixes dades, inclou sessions de lectura de textos de forma ininterrompuda de 9 a 14 hores i de 16 a 18 hores. Al migdia es farà un tast de vi –per accedir-hi caldrà fer una inscripció prèvia- amb comentaris de l’enòleg figuerenc Eduard Puig Vayreda.

El Maridatge Literari compta amb el suport del Consorci per a la Normalització Lingüística, el Departament de Cultura i la Càtedra de Viticultura i Enologia Narcís Fages de Romà.

Durant les hores de lectura es llegiran fragments dels llibres “Montalba”, “Pla i muntanya”, “L’hereu Noradell”, “Lena”, “L’hereu Subirà” i “Records d’un excursionista”, tots ells de Carles Bosch de la Trinxeria.

Per participar en les dues activitats (lectura de textos i maridatge literari) cal formalitzar la corresponent inscripció a través de la pàgina web del Consell Comarcal.