El concurs musical Destaca't arriba a Figueres el dissabte 1 de juny

2013-05-28 10:30

Les JERC Figueres en col·laboració amb l'Associació Cultural Destaca't organitzen aquest dissabte, dia 1 de juny, la semifinal que correspon a Figueres del Destaca’t, el Concurs de Música Jove de les comarques gironines, destinat a promocionar els grups emergents de la demarcació. 

Després de les tres primeres semifinals ja celebrades a Blanes, Girona i Sant Feliu de Guíxols durant aquests mesos d'abril i maig, ara és el torn de la quarta semifinal del que es realitzarà a l’Alt Empordà, concretament a Figueres, a l'IES Ramon Muntaner des de les 8 del vespre. En aquesta semifinal hi tocaran 4 grups emergents de les comarques gironines: Deflux, The Onions, The Cuit's i Sota Sospita. 

El guanyador participarà a la gran final del 28 de juny a la Mirona de Salt juntament amb la resta de finalistes sorgits de les semifinals de Blanes, Girona i Sant Feliu de Guíxols. El premi final del Destaca't guardarà un lloc al grup guanyador a l'Acampada Jove 2013 de Montblanc en el marc del concurs Música Jove.